Illegale zwarte Piet uit Sinterklaastocht Sliedrecht gezet.SLIEDRECHT - Op zaterdagmorgen 16 november 2019 is er tijdens de intocht van Sinterklaas in Sliedrecht een illegale Piet uit de stoet verwijderd. De zwarte Piet hoorde niet bij de andere Pieten en was op eigen initiatief verkleed als zwarte Piet en een zak vol pepernoten tussen de andere Pieten gevoegd en deelde aan de kinderen pepernoten uit. Toen dit door de organisatie werd opgemerkt werd de man vriendelijk verzocht weg te gaan. De man deed dit in eerste instantie maar voegde zich later als nog terug in de optocht. Opnieuw werd de man vriendelijk verzocht te vertrekken die teleurgesteld vertrok. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

SLIEDRECHT – Op zaterdagmorgen 16 november 2019 is er tijdens de intocht van Sinterklaas in Sliedrecht een illegale Piet uit de stoet verwijderd.
De zwarte Piet hoorde niet bij de andere Pieten en was op eigen initiatief  verkleed als zwarte Piet en een zak vol pepernoten tussen de andere Pieten gevoegd en deelde aan de kinderen pepernoten uit.
Toen dit door de organisatie werd opgemerkt werd de man vriendelijk verzocht weg te gaan.
De man deed dit in eerste instantie maar voegde zich later als nog terug in de optocht.
Opnieuw werd de man vriendelijk verzocht te vertrekken die teleurgesteld vertrok.
Wie de onbekende Piet was is niet bekend.