Europarlementariër Bert-Jan Ruissen bezoekt Alblasserdam in het kader van de landelijke Dag van de OndernemerALBLASSERDAM - Op vrijdag 15 november 2019 bracht Europarlementariër Bert-Jan Ruissen een bezoek aan Alblasserdam in het kader van de landelijke Dag van de Ondernemer. Hij brengt eerst bezoek aan meesterslager Arie Bakker aan het Wilgenplein in Alblasserdam. Hij zet hen in het zonnetje als een van de vele creatieve en hardwerkende ondernemers in Nederland. Bert-Jan Ruissen (47) uit Krimpen aan den IJssel is in mei gekozen tot Europees Parlementslid voor de SGP. Hij specialiseert zich daar in landbouw, visserij en buitenlands beleid. Meesterslager Arie Bakker, Wilgenplein 10, Alblasserdam om 9.30 uur Arie Bakker werd geroemd voor zijn doorzettingsvermogen om te groeien van een eenvoudige dorpsslager tot de huidige winkel met een uitgebreid assortiment. De heer Ruissen wordt vergezeld door wethouder Peter Verheij en een vertegenwoordiging vanuit MKB-Nederland en de branchevereniging Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS). Aansluitend bezocht Ruissen en Verheij de boerderij Cowperation aan de Kortland in Alblasserdam. Daar spraken ze over het landbouwbeleid. Ruissen is een van de onderhandelaars voor de herziening van het Europese landbouwbeleid. De limousins van Cowperation tonen het groeiende belang van biologische vleesveehouderij. MKB-Nederland heeft de Dag van de Ondernemer in het leven geroepen om alle ondernemers te bedanken voor hun lef en doorzettingsvermogen. Ondernemers zorgen voor banen, een leefbare gemeente en sponsoren het verenigingsleven. Ze ondernemen voor eigen rekening en risico en nemen hun verantwoordelijkheid. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

ALBLASSERDAM – Op vrijdag 15 november 2019 bracht Europarlementariër Bert-Jan Ruissen een bezoek aan Alblasserdam in het kader van de landelijke Dag van de Ondernemer.
Hij bracht eerst een bezoek aan meesterslager Arie Bakker aan het Wilgenplein in Alblasserdam.
Hij zet hen in het zonnetje als een van de vele creatieve en hardwerkende ondernemers in Nederland.
Bert-Jan Ruissen (47) uit Krimpen aan den IJssel is in mei gekozen tot Europees Parlementslid voor de SGP.
Hij specialiseert zich daar in landbouw, visserij en buitenlands beleid.

Arie Bakker werd geroemd voor zijn doorzettingsvermogen om te groeien van een eenvoudige dorpsslager tot de huidige winkel met een uitgebreid assortiment.
De heer Ruissen wordt vergezeld door wethouder Peter Verheij en een vertegenwoordiging vanuit MKB-Nederland en de branchevereniging Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS).
Aansluitend bezocht Ruissen en Verheij de boerderij Cowperation aan de Kortland in Alblasserdam.
Daar spraken ze over het landbouwbeleid.

Ruissen is een van de onderhandelaars voor de herziening van het Europese landbouwbeleid.
De limousins van Cowperation tonen het groeiende belang van biologische vleesveehouderij.
MKB-Nederland heeft de Dag van de Ondernemer in het leven geroepen om alle ondernemers te bedanken voor hun lef en doorzettingsvermogen.
Ondernemers zorgen voor banen, een leefbare gemeente en sponsoren het verenigingsleven.
Ze ondernemen voor eigen rekening en risico en nemen hun verantwoordelijkheid.