Heel Heerjansdam Bakt-Kids een groot succes.HEERJANSDAM - Op zaterdag 13 maart 2021 werd aan de Industrieweg in Heerjansdam "Heel Heerjansdam Bakt-Kids" gehouden. Tussen 12:00 en 12:30 konden de deelnemers die zich van te voren hadden aangemeld hun baksel (taart, koek, cake of iets anders lekkers) inleveren. Er waren mooie prijzen te winnen voor die gene die de lekkerste baksels of mooiste versiering maakte. Het was eigenlijk de bedoeling dat het bij de speeltuin aan de Aalbeshof werd gehouden, maar door de harde wind konden ze gelukkig iets verderop aan de Industrieweg bij een bedrijf binnen hun tenten opzetten. Tussen 12:30 en 14:00 werden de baksels geproefd door een 3 koppige jury. Om 16:00 uur werd de winnaar bekend gemaakt en was de prijsuitreiking. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

HEERJANSDAM – Op zaterdag 13 maart 2021 werd aan de Industrieweg in Heerjansdam “Heel Heerjansdam Bakt-Kids” gehouden.
Tussen 12:00 en 12:30 konden de deelnemers die zich van te voren hadden aangemeld hun baksel (taart, koek, cake of iets anders lekkers) inleveren.
De negenjarige Bo Dijkstra die de wedstrijd verzonnen heeft nam de lekkernij in ontvangst
Er waren mooie prijzen te winnen voor die gene die de lekkerste baksels of mooiste versiering maakte.
Het was eigenlijk de bedoeling dat het bij de speeltuin aan de Aalbeshof werd gehouden, maar door de harde wind konden ze gelukkig iets verderop aan de Industrieweg bij een bedrijf binnen hun tenten opzetten.
Tussen 12:30 en 14:00 werden de baksels geproefd door een 3 koppige jury.
Om 16:00 uur werd de winnaar bekend gemaakt en was de prijsuitreiking.