Handsome Poets zorgt voor een gezellige zomeravond tijdens Palm Parkies in het Wantijpark in Dordrecht.DORDRECHT - Op maandagavond 6 augustus 2018 zorgde de band Handsome Poets ervoor dat Palm Parkies in het Wantijpark weer een geweldig feest werd. Palm Parkies is dé zomerse muzikale ontmoetingsplaats van Dordrecht, waar bezoekers het gratis evenement kunnen bezoeken van 9 juli t/m 20 augustus in het Wantijpark in Dordrecht. Elke maandagavond kunnen bezoekers genieten van uiteenlopende muziekstijlen, er is een grote keus aan hapjes & drankjes, het parkleven en vooral van elkaar. Aanstaande maandag is het de beurt aan Parkiespop. Tijdens Parkies Pop is er alleen maar talent uit de regio met onder andere Francesco Daniel ( Francesco Daniel is een singer-songwriter uit Papendrecht. Hij kreeg bekendheid doordat hij de talentenjacht I Want To Be Famous in 2014 won. Hij brengt naast eigen Engelstalige nummers ook covers uit.) , The Wanderers ( The Wanderers spelen swingende 50’s & early 60’s classics. Denk aan Buddy Holly, Everly Brothers, Chuck Berry en natuurlijk the King: Elvis Presley ) en de band Colibri (Colibri zo hip als een flamingo, zo funky als een struisvogel, met de soul van een Japanse nachtegaal, de groove van een specht, de klasse van een kraanvogel en het plezier van de kookaburra. En ze spelen covers). Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op maandagavond 6 augustus 2018 zorgde de band Handsome Poets ervoor dat Palm Parkies in het Wantijpark weer een geweldig feest werd.
Palm Parkies is dé zomerse muzikale ontmoetingsplaats van Dordrecht, waar bezoekers het gratis evenement kunnen bezoeken van 9 juli t/m 20 augustus in het Wantijpark in Dordrecht.
Elke maandagavond kunnen bezoekers genieten van uiteenlopende muziekstijlen, er is een grote keus aan hapjes & drankjes, het parkleven en vooral van elkaar.
Aanstaande maandag is het de beurt aan Parkiespop.
Tijdens Parkies Pop is er alleen maar talent uit de regio met onder andere Francesco Daniel ( Francesco Daniel is een singer-songwriter uit Papendrecht. Hij kreeg bekendheid doordat hij de talentenjacht I Want To Be Famous in 2014 won. Hij brengt naast eigen Engelstalige nummers ook covers uit.) , The Wanderers ( The Wanderers spelen swingende 50’s & early 60’s classics. Denk aan Buddy Holly, Everly Brothers, Chuck Berry en natuurlijk the King: Elvis Presley ) en de band Colibri (Colibri zo hip als een flamingo, zo funky als een struisvogel, met de soul van een Japanse nachtegaal, de groove van een specht, de klasse van een kraanvogel en het plezier van de kookaburra. En ze spelen covers).