De City Swim Dordrecht to Fight Cancer Zwemtraining.DORDRECHT - Op woensdagavond 8 augustus 2018 werd er in de haven van Dordrecht een trainingsavond gehouden voor Swim to Fight Cancer. Deelnemers gingen bij de Houttuinen het water in ,waarna ze richting de Wolwevershaven zwommen en weer terug. Ook de Dordtse reddingsbrigade was aanwezig voor de veiligheid van de zwemmers in het water. De City Swim Dordrecht to Fight Cancer is een sportief zwemevenement dat plaats vindt op zaterdag 1 september in de historische havens van Dordrecht. De deelnemers zwemmen door de havens langs monumentale panden en onder imposante bruggen door. De deelnemers laten zich sponsoren en de opbrengst daarvan gaat 100% naar de Stichting Fight cancer. Deelname is in álle opzichten een echte belevenis. Voor jong én oud. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op woensdagavond 8 augustus 2018 werd er in de haven van Dordrecht een trainingsavond gehouden voor Swim to Fight Cancer.
Deelnemers gingen bij de Houttuinen het water in ,waarna ze richting de Wolwevershaven zwommen en weer terug.
Ook de Dordtse reddingsbrigade was aanwezig voor de veiligheid van de zwemmers in het water.
De City Swim Dordrecht to Fight Cancer is een sportief zwemevenement dat plaats vindt op zaterdag 1 september in de historische havens van Dordrecht.
De deelnemers zwemmen door de havens langs monumentale panden en onder imposante bruggen door.
De deelnemers laten zich sponsoren en de opbrengst daarvan gaat 100% naar de Stichting Fight cancer.
Deelname is in álle opzichten een echte belevenis. Voor jong én oud.