Kinderen genieten van halloweentocht door de wijk StaartDORDRECHT - Op zaterdagavond 26 oktober 2019 was het griezelen in de wijk Staart in Dordrecht. Vanaf het buurtcentrum Wijkhaven De Staart vertrokken tientallen kinderen verkleed in groepjes door de wijk. In de wijk hadden verschillende bewoners hun huis in halloweenstijl gemaakt en konden de kinderen lekkernij halen bij de snoephuizen. Ook stond de oliebollenkraam aan de Merwedestraat op de route , waar de kinderen gratis een heerlijke oliebol kregen. Na terugkomst was er in het buurtcentrum een disco en was er chips ,drinken en een broodje knakworst voor de kinderen. De organisatie en de vrijwilligers die dit griezelfeestje hadden georganiseerd kijken terug op een geslaagd feestje waar de kinderen zichtbaar van genoten. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op zaterdagavond 26 oktober 2019 was het griezelen in de wijk Staart in Dordrecht.
Vanaf het buurtcentrum Wijkhaven De Staart vertrokken tientallen kinderen verkleed in groepjes door de wijk.
In de wijk hadden verschillende bewoners hun huis in halloweenstijl gemaakt en konden de kinderen lekkernij halen bij de snoephuizen.
Ook stond de oliebollenkraam aan de Merwedestraat op de route , waar de kinderen gratis een heerlijke oliebol kregen.
Na terugkomst was er in het buurtcentrum een disco en was er chips ,drinken en een broodje knakworst voor de kinderen.
De organisatie en de vrijwilligers die dit griezelfeestje hadden georganiseerd kijken terug op een geslaagd feestje waar de kinderen zichtbaar van genoten.