Halloween 2018 Oud-KrispijnDORDRECHT - Op zaterdagavond 27 november 2018 werd er in verschillende wijken in Dordrecht Halloween gehouden. Ook in de wijk Oud-Krispijn in Dordrecht deden ruim 120 kinderen mee aan de griezeltocht. De tocht ging door heel de wijk , waar verschillende snoep en spookhuizen te vinden waren. Supermarkt Dirk aan de Brouwersdijk in Dordrecht zorgde voor snoepjes, mandarijntjes en drinken voor de kinderen. De kinderen waren op hun engst verkleed ,om helemaal in de juiste sfeer te komen. Grote griezeltocht in Sterrenburg. Aanstaande vrijdag 2 november is er voor de kinderen ( van 8 tot 14 jaar ) in de wijk Sterrenburg aan de Blaauwweg 70 bij wijkcentrum de Plint in Dordrecht nog een gratis grote Halloween griezeltocht door de wijk en park , met wel meer dan 20 verrassings en griezelmomenten , waar de kinderen ook wat lekkers krijgen. Ook de Jumbo in winkelcentrum Sterrenburg helpt mee met deze griezeltocht om het tot een geweldig feest te maken. De versnaperingen die de kinderen ontvangen ( gesponsord door de Jumbo ) bestaan niet alleen uit snoepjes , maar ook uit een aantal gezonde versnaperingen. De Jumbo vind het belangrijk om niet alleen met ongezonde versnaperingen te helpen , maar zet zich ook in om gezonde versnaperingen aan de kinderen aan te bieden. De kinderen lopen de tocht in groepjes van acht kinderen waar ook twee begeleiders bij zijn. Ondanks de vele aanmeldingen is er voor deze tocht nog plek en kunnen de kinderen die nog mee willen doen aan deze gratis griezeltocht zich nog opgeven tot donderdag 1 november. Informatie en opgeven kan : Telefonische (06-26402644) of bij wijkcentrum de Plint aan de Blaauwweg 70 in Dordrecht , of stuur een mail naar martha@r-newt.nl. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op zaterdagavond 27 oktober 2018 werd er in verschillende wijken in Dordrecht Halloween gehouden.
Ook in de wijk Oud-Krispijn in Dordrecht deden ruim 120 kinderen mee aan de griezeltocht.
De tocht ging door heel de wijk , waar verschillende snoep en spookhuizen te vinden waren.
Supermarkt Dirk aan de Brouwersdijk in Dordrecht zorgde voor snoepjes, mandarijntjes en drinken voor de kinderen.
De kinderen waren op hun engst verkleed ,om helemaal in de juiste sfeer te komen.

Grote griezeltocht in Sterrenburg.

Aanstaande vrijdag 2 november is er voor de kinderen ( van 8 tot 14 jaar ) in de wijk Sterrenburg aan de Blaauwweg 70 bij wijkcentrum de Plint in Dordrecht nog een gratis grote Halloween griezeltocht  door de wijk en park , met wel meer dan 20 verrassings en griezelmomenten , waar de kinderen ook wat lekkers krijgen.
Ook de Jumbo in winkelcentrum Sterrenburg helpt mee met deze griezeltocht om het tot een geweldig feest te maken.
De versnaperingen die de kinderen ontvangen ( gesponsord door de Jumbo ) bestaan niet alleen uit snoepjes , maar ook uit een aantal gezonde versnaperingen.
De Jumbo vind het belangrijk om niet alleen met ongezonde versnaperingen te helpen , maar zet zich ook in om gezonde versnaperingen aan de kinderen aan te bieden.
De kinderen lopen de tocht in groepjes van acht kinderen waar ook twee begeleiders bij zijn.
Ondanks de vele aanmeldingen is er voor deze tocht nog plek en kunnen de kinderen die nog mee willen doen aan deze gratis griezeltocht zich nog opgeven tot donderdag 1 november.
Informatie en opgeven kan : Telefonische (06-26402644) of bij wijkcentrum de Plint aan de Blaauwweg 70 in Dordrecht , of stuur een mail naar martha@r-newt.nl.