Een tegel voor een plant - Opgeruimd staat netjesOp zaterdag 27 oktober 2018 kozen de wethouders Jolanda de Witte en Jacqueline van Dongen de mooiste opgeknapte tuin van de actie 'Tijd voor meer groen in de buurt' in de Zwijndrechtse wijk Meerdervoort. Onder de noemer 'Groen doen we samen' kwamen verschillende bewoners uit de wijk af op de actie om samen de klus te klaren. Zo werden straatjes opnieuw betegeld, groenborders aangelegd, nieuwe afrasteringen geplaatst en meer groen geplant. Onderdeel van de actie was 'een tegel voor een plant' voor meer groen in de wijk en minder beton. Voor de ingeleverde tegels en ander afval waren in de wijk afvalcontainers geplaatst. Ook was er gratis grond en zand pakken voor de tuinen. Het samen aanpakken bracht een gezellige sfeer met zich mee en werd in de deelnemerstent gezorgd voor consumptie en een patatje op zijn tijd. De bewoners uit de wijk werden gedurende de actie ondersteund door mensen van verschillende organisaties, waaronder Woonkracht10 en Trivire. De actie werd georganiseerd door BuurtaanpakZwijndrecht. Meer info: www.buurtaanpakzwijndrecht.nl Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

Op zaterdag 27 oktober 2018 kozen de wethouders Jolanda de Witte en Jacqueline van Dongen de mooiste opgeknapte tuin van de actie ‘Tijd voor meer groen in de buurt’ in de Zwijndrechtse wijk Meerdervoort.

Onder de noemer ‘Groen doen we samen’ kwamen verschillende bewoners uit de wijk af op de actie om samen de klus te klaren.
Zo werden straatjes opnieuw betegeld, groenborders aangelegd, nieuwe afrasteringen geplaatst en meer groen geplant.
Onderdeel van de actie was ‘een tegel voor een plant’ voor meer groen in de wijk en minder beton.
Voor de ingeleverde tegels en ander afval waren in de wijk afvalcontainers geplaatst.
Ook was er gratis grond en zand pakken voor de tuinen.
Het samen aanpakken bracht een gezellige sfeer met zich mee en werd in de deelnemerstent gezorgd voor consumptie en een patatje op zijn tijd.
De bewoners uit de wijk werden gedurende de actie ondersteund door mensen van verschillende organisaties, waaronder Woonkracht10 en Trivire.
De actie werd georganiseerd door BuurtaanpakZwijndrecht.

Meer info: www.buurtaanpakzwijndrecht.nl