Grip 1 situatie in Gorinchem bij groot gaslek na aanrijding met vulpunt van tankstation .GORINCHEM - Op zaterdag 3 augustus 2019 vroeg in de morgen rond 1.00 uur werden de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een groot gaslek aan de Banneweg in Gorinchem. Een personenauto was bovenop een vulpunt van de naast gelegen tankstations geklapt waar door er een enorme hoeveelheid gas ontsnapte. Er werd al vrij opgeschaald naar een grip 1 situatie en de omgeving werd ruim afgezet. Bij het incident raakte twee personen gewond. Er kwam ook een politiehelikopter om met warmtebeeld te zoeken naar een mogelijk derde persoon. De politie heeft de twee mannen aangehouden. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

GORINCHEM – Op zaterdag 3 augustus 2019 vroeg in de morgen rond 1.00 uur werden de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een groot gaslek aan de Banneweg in Gorinchem.
Een personenauto was bovenop een vulpunt van de naast gelegen tankstations geklapt waar door er een enorme hoeveelheid gas ontsnapte.
Er werd al vrij opgeschaald naar een grip 1 situatie en de omgeving werd ruim afgezet.
Bij het incident raakte twee personen gewond.
Er kwam ook een politiehelikopter om met warmtebeeld te zoeken naar een mogelijk derde persoon.
De politie heeft de twee mannen aangehouden.