Gratis circusvoorstelling voor ouderen, mindervaliden en minderbedeeldenGratis circusvoorstelling voor ouderen, mindervaliden en minderbedeelden DORDRECHT - Op vrijdagmiddag 12 april 2019 spraak wethouder Maarten burggraaf in Circus Maximum op het Europaplein enkele woorden over het samenwerkingsverband tussen het circus en de gemeente Dordrecht om het voor ouderen, mindervaliden en minderbedeelden uit Dordrecht mogelijk te maken het circus gratis te bezoeken. De gemeente Dordrecht en Circus Maximum hebben een 'samsam-regeling' afgesproken om voor 850 personen een gratis bezoek mogelijk te maken. Onder andere verzorgingshuizen, maar ook de voedselbank en andere instellingen regelen de deelnemers voor een gratis bezoek aan het circus. De toespraak van de wethouder was aan het begin van de voorstelling na de pauze. De voorstelling duurde totaal zo'n twee uur. Voor de gemeente heeft de deal alles te maken met het thema van The Passion: #jebentnietalleen. The Passion vindt plaats op donderdag 18 april 2019 op het Maartensgat in Dordrecht vanaf 20.30 uur. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK
DORDRECHT – Op vrijdagmiddag 12 april 2019 spraak wethouder Maarten burggraaf in Circus Maximum op het Europaplein enkele woorden over het samenwerkingsverband tussen het circus en de gemeente Dordrecht om het voor ouderen, mindervaliden en minderbedeelden uit Dordrecht mogelijk te maken het circus gratis te bezoeken.
De gemeente Dordrecht en Circus Maximum hebben een ‘samsam-regeling’ afgesproken om voor 850 personen een gratis bezoek mogelijk te maken.
Onder andere verzorgingshuizen, maar ook de voedselbank en andere instellingen regelen de deelnemers voor een gratis bezoek aan het circus.
De toespraak van de wethouder was aan het begin van de voorstelling na de pauze.
De voorstelling duurde totaal zo’n twee uur.
Voor de gemeente heeft de deal alles te maken met het thema van The Passion: #jebentnietalleen.
The Passion vindt plaats op donderdag 18 april 2019 op het Maartensgat in Dordrecht vanaf 20.30 uur.