Gebedsweek voor The Passion van startGebedsweek voor The Passion van start DORDRECHT - Op zondagavond 7 april 2018 startte de gebedsweek voor The Passion aan de vijver bij het het Hugo de Grootplein in Dordrecht. Gedurende een week bidden christenen uit verschillende kerken voor de medewerkers en bezoeker van The Passion. Elke dag gebeurt dat op een andere plats in de stad. De laatste avond, op zaterdag 13 april, komen ze samen jij de Grote Kerk om bij het Maartensgat een levende gebedsketen te vormen. De gebedsweek is een initiatief van de Dordtse kerken, die mensen hebben opgeroepen te komen bidden in witte kleding. Sommigen hebben daar ook gehoor aan gegeven. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op zondagavond 7 april 2019 startte de gebedsweek voor The Passion aan de vijver bij het het Hugo de Grootplein in Dordrecht.
Gedurende een week bidden christenen uit verschillende kerken voor de medewerkers en bezoeker van The Passion. Elke dag gebeurt dat op een andere plaats in de stad.
De laatste avond, op zaterdag 13 april, komen ze samen bij de Grote Kerk om bij het Maartensgat een levende gebedsketen te vormen.
De gebedsweek is een initiatief van de Dordtse kerken, die mensen hebben opgeroepen te komen bidden in witte kleding. Sommigen hebben daar ook gehoor aan gegeven.