Circus Maximum in Dordrecht neergestrekenCircus Maximum in Dordrecht neergestreken DORDRECHT - Maandag 8 april 2019 - Afgelopen weekeind is circus Maximum neergestreken op de grote rotonde bij de Laan van Europa in Dordrecht en vandaag begonnen ze met de opbouw van het circus met zo'n 35 dieren. Het circus is te bezoeken van 11 tot 22 april, in de periode dat The Passion in Dordrecht plaatsvindt. In het kader van #jebentnietalleen heeft de gemeente Dordrecht voor 850 eenzame ouderen zitplaatsen geresserveerd voor één van de circusvoorstellingen. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Maandag 8 april 2019 – Afgelopen weekeind is circus Maximum neergestreken op de grote rotonde bij de Laan van Europa in Dordrecht en vandaag begonnen ze met de opbouw van het circus met zo’n 35 dieren.

Het circus is te bezoeken van 11 tot 22 april, in de periode dat The Passion in Dordrecht plaatsvindt.

In het kader van #jebentnietalleen heeft de gemeente Dordrecht voor 850 eenzame ouderen zitplaatsen gereserveerd voor één van de circusvoorstellingen.