Feest bij Pip & Zo in Dordrecht vanwege 2 jarig bestaan van de speelotheek + VideoDORDRECHT - Op zaterdag 14 april 2018 bestaat de speelotheek Pip & Zo aan de Chico Mendesring in Dordrecht precies twee jaar dus was het tijd voor een feestje. Het feestje werd vandaag bij Stichting Het Spectrum locatie Polderwiel in de wijk Stadspolders gehouden. De gasten die vandaag kwamen kregen een lekker bakje koffie en een gebakje erbij. Het bestaan van de speelotheek is een enorm succes en heeft een bestand van meer dan 120 gezinnen uit de Drechtsteden. De speelotheek is ook haastig op zoek naar een ander ruimte ,want het loopt zo goed dat de locatie waar ze nu zitten echt te klein is. Speelotheken maken het mogelijk spelen te stimuleren en dragen bij aan de ontwikkeling van kinderen. Daarmee spelen kinderen langer en vaker, waardoor ze meer kunnen ontdekken, uitproberen en leren. Speelotheken zijn laagdrempelige organisaties waar men speelgoed kan uitproberen en met spel kan variëren. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op zaterdag 14 april 2018 bestaat de speelotheek Pip & Zo aan de Chico Mendesring in Dordrecht precies twee jaar dus was het tijd voor een feestje.
Het feestje werd vandaag bij Stichting Het Spectrum locatie Polderwiel in de wijk Stadspolders gehouden.
De gasten die vandaag kwamen kregen een lekker bakje koffie en een gebakje erbij.
Het bestaan van de speelotheek is een enorm succes en heeft een bestand van meer dan 120 gezinnen uit de Drechtsteden.
De speelotheek is ook haastig op zoek naar een ander ruimte ,want het loopt zo goed dat de locatie waar ze nu zitten echt te klein is.
Speelotheken maken het mogelijk spelen te stimuleren en dragen bij aan de ontwikkeling van kinderen.
Daarmee spelen kinderen langer en vaker, waardoor ze meer kunnen ontdekken, uitproberen en leren.
Speelotheken zijn laagdrempelige organisaties waar men speelgoed kan uitproberen en met spel kan variëren.