Eerste palen voor De GiessenhalEerste palen voor De Giessenhal GIESENBURG - Op vrijdag 3 mei 2019 werden de eerste twee palen geslagen voor sportaccommodatie op het Sportplein in Giessenburg. De eerste paal werd geslagen door Piet Kuipers en Piet Post, beide vrijwilligers bij Peursum en de tweede paal door Ben Kleverik en Koos Beentjes, die Vridos, SGG en de Til Groep vertegenwoordigden. Bij de feestelijke start van de bouw was Bram Visser, wethouder sport Molenlanden, alsook enkele jeugdteams van beide sportverenigingen aanwezig. Naar verwachting wordt ‘De Giessenhal’ in februari 2020 opgeleverd. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK
GIESENBURG – Op vrijdag 3 mei 2019 werden de eerste twee palen geslagen voor sportaccommodatie  op het Sportplein in Giessenburg.
De eerste paal werd geslagen door Piet Kuipers en Piet Post, beide vrijwilligers bij Peursum en de tweede paal door Ben Kleverik en Koos Beentjes, die Vridos, SGG en de Til Groep vertegenwoordigden.
Bij de feestelijke start van de bouw was Bram Visser, wethouder sport Molenlanden, alsook enkele jeugdteams van beide sportverenigingen aanwezig.
Naar verwachting wordt ‘De Giessenhal’ in februari 2020 opgeleverd.