Dordtse audicien Marielle de Heer Hoorspecialist van het jaar 2019DORDRECHT - 25 oktober 2019 -Mariëlle de Heer, audicien bij Hans Anders in Dordrecht, is bekroond met de vooraanstaande titel ‘Audioloog van het Jaar 2019’, gekozen uit honderden inzendingen. Ze heeft deze prestigieuze nationale bekroning binnengesleept na een schitterende nominatie van één van haar patiënten, die vervolgens door een panel top juryleden is geselecteerd. Mariëlle de Heer is in 2008 gestart bij Hans Anders en is intern opgeleid tot hoorspecialist. In 2014 rondde zij de opleiding tot audicien af. Titel Audioloog van het jaar De wedstrijd Audioloog van het Jaar wordt voor het twaalfde jaar georganiseerd in samenwerking met de producent van hoortoestelbatterijen Rayovac, het Audio Infos magazine, de European Hearing Instrument Manufacturers Association (EHIMA) en European Federation of Hard of Hearing People (EFHOH). Een panel van deskundigen buigt zich iedere zomer over de inzendingen en selecteert hieruit één prijswinnaar uit ieder deelnemend land. Meer informatie : https://hans-anders.pr.co/182898-dordtse-audicien-hoorspecialist-van-het-jaar-2019-nederland Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Mariëlle de Heer, audicien bij Hans Anders in Dordrecht, is bekroond met de vooraanstaande titel ‘Audioloog van het Jaar 2019’, gekozen uit honderden inzendingen.
Ze heeft deze prestigieuze nationale bekroning binnengesleept na een schitterende nominatie van één van haar patiënten, die vervolgens door een panel top juryleden is geselecteerd.
Mariëlle de Heer is in 2008 gestart bij Hans Anders en is intern opgeleid tot hoorspecialist. In 2014 rondde zij de opleiding tot audicien af.

Titel Audioloog van het jaar

De wedstrijd Audioloog van het Jaar wordt voor het twaalfde jaar georganiseerd in samenwerking met de producent van hoortoestelbatterijen Rayovac, het Audio Infos magazine, de European Hearing Instrument Manufacturers Association (EHIMA) en European Federation of Hard of Hearing People (EFHOH).
Een panel van deskundigen buigt zich iedere zomer over de inzendingen en selecteert hieruit één prijswinnaar uit ieder deelnemend land.

Meer informatie : https://hans-anders.pr.co/182898-dordtse-audicien-hoorspecialist-van-het-jaar-2019-nederland