Burgemeester neemt burgerinitiatief Bankastraat in ontvangstBurgemeester neemt burgerinitiatief Bankastraat in ontvangst Dordrecht - Op dinsdag 23 april 2019 nam burgemeester Kolff in het Stadhuis de handtekeningen in ontvangst van het Burgerinitiatief Bankastraat. De werkgroep Bankastraat Veilig bestaat uit een aantal betrokken bewoners, die in samenwerking met de gemeente Dordrecht een plan ontwikkelt om de inrichting van de Bankastraat zodanig aan te passen dat er minder hard wordt gereden en de hoeveelheid verkeer beter past bij een erftoegangsweg, waar maximaal 30 km per uur mag worden gereden.Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op dinsdag 23 april 2019 nam burgemeester Kolff in het Stadhuis de handtekeningen in ontvangst van het Burgerinitiatief Bankastraat.
De werkgroep Bankastraat Veilig bestaat uit een aantal betrokken bewoners, die in samenwerking met de gemeente Dordrecht een plan ontwikkelt om de inrichting van de Bankastraat zodanig aan te passen dat er minder hard wordt gereden en de hoeveelheid verkeer beter past bij een erftoegangsweg, waar maximaal 30 km per uur mag worden gereden.