Burgemeester en wethouders eten poffertjes op de kermisBurgemeester en wethouders eten poffertjes op de kermis DORDRECHT - Op dinsdag 25 juni 2019 at het Dordtse college van burgemeester en wethouders poffertjes op de Dordtse Zomerkermis, die momenteel draait voor het stadskantoor op de Spuiboulevard. Het jaarlijks terugkerend bezoek van de Dordtse bestuurders aan de poffertjeskraam, en daarmee de kermisexploitanten, is inmiddels een traditie te noemen. Zoals gewoonlijk verliep het etentje in een gemoedelijke en gezellige sfeer en waren de poffertjes om je vingers bij af te likken. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op dinsdag 25 juni 2019 at het Dordtse college van burgemeester en wethouders poffertjes op de Dordtse Zomerkermis, die momenteel draait voor het stadskantoor op de Spuiboulevard.

Het jaarlijks terugkerend bezoek van de Dordtse bestuurders aan de poffertjeskraam, en daarmee de kermisexploitanten, is inmiddels een traditie te noemen.

Zoals gewoonlijk verliep het etentje in een gemoedelijke en gezellige sfeer en waren de poffertjes om je vingers bij af te likken.