Burgemeester A.W. Kolff van Dordrecht slaat symbolische de eerste paal Valkshorst fase 2.DORDRECHT - Op woensdag 12 september 2018 was burgemeester A.W. Kolff van Dordrecht aanwezig om symbolische de eerste paal te slaan van de Valkshorst fase 2. De ontvangst was in het Informatiecentrum Nieuwe Land van Valk aan de Leerparkpromenade in Dordrecht waar ook de nieuwe bewoners aanwezig waren. Na een aantal toespraken van onder andere de burgemeester liep iedereen naar het bouwterrein toe wat daar tegen over ligt waar de burgemeester de officiële handeling uitvoerde. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op woensdag 12 september 2018 was burgemeester A.W. Kolff van Dordrecht aanwezig om symbolische de eerste paal te slaan van de Valkshorst fase 2.
De ontvangst was in het Informatiecentrum Nieuwe Land van Valk aan de Leerparkpromenade in Dordrecht waar ook de nieuwe bewoners aanwezig waren.
Na een aantal toespraken van onder andere de burgemeester liep iedereen naar het bouwterrein toe wat daar tegen over ligt waar de burgemeester de officiële handeling uitvoerde.