Burendag op het terrein van Movado.DORDRECHT - Op zaterdag 22 september 2018 werd er een feestje op het terrein van Movado gehouden in het kader van Burendag. In heel Nederland werd er vandaag burendag gehouden maar helaas zorgde de regen voor een hoop nattigheid. Gelukkig hadden ze hier bij Movado al rekening gehouden en stonden er diverse tenten waar de mensen droog konden staan en de kinderen hun activiteiten konden zoals bingo. Deze dag werd verzorgd door de initiatiefgroep bewoners Patersweg samen met Oud Krispijn Bewoners Zelforganisatie (OKBZ). Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK
DORDRECHT – Op zaterdag 22 september 2018 werd er een feestje op het terrein van Movado gehouden in het kader van Burendag.
In heel Nederland werd er vandaag burendag gehouden maar helaas zorgde de regen voor een hoop nattigheid.
Gelukkig hadden ze hier bij Movado al rekening gehouden en stonden er diverse tenten waar de mensen droog konden staan en de kinderen hun activiteiten konden zoals bingo.
Deze dag werd verzorgd door de initiatiefgroep bewoners Patersweg samen met Oud Krispijn Bewoners Zelforganisatie (OKBZ).