Brommobiel gekanteld als gevolg van aanrijding MauritswegBrommobiel gekanteld als gevolg van aanrijding Mauritsweg DORDRECHT - Op dinsdag 12 februari 2018 raakte de bestuurder van een brommobiel gewond, nadat hij een geparkeerde auto had aangereden en was gekanteld op de kruising Dubbeldamseweg-Zuid/Mauritsweg. Omdat de man bekneld zat in zijn mobiel moest de brandweer er aan te pas komen om hem te bevrijden. Vervolgens is de man meegenomen met de ambulance naar een ziekenhuis. Waarom de bestuurder van de brommobiel tegen de geparkeerde auto aanreed en wat de ernst is van zijn verwoningen is niet bekend.Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op dinsdag 12 februari 2019 raakte de bestuurder van een brommobiel gewond, nadat hij een geparkeerde auto had aangereden en was gekanteld op de kruising Dubbeldamseweg-Zuid/Mauritsweg.
Omdat de man bekneld zat in zijn mobiel moest de brandweer er aan te pas komen om hem te bevrijden.
Vervolgens is de man meegenomen met de ambulance naar een ziekenhuis.
Waarom de bestuurder van de brommobiel tegen de geparkeerde auto aanreed en wat de ernst is van zijn verwoningen is niet bekend.