Brand in bejaardenwoning Zwijndrecht door vuurpijlZWIJNDRECHT - Op maandagavond 31 december 2018 werd de brandweer van Zwijndrecht opgeroepen voor een flinke brand aan de Prof. Mekelstraat in Zwijndrecht. Getuigen zagen dat een vuurpijl via het dakraam de woning binnen vloog en op de zolderverdieping ontplofte. Hierdoor ontstond een fikse brand in de woning van de 89 jarige bewoonster. De brandweer had het uitslaande vuur snel onder controle. De vrouw is opgevangen door familie. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

ZWIJNDRECHT – Op maandagavond 31 december 2018 werd de brandweer van Zwijndrecht opgeroepen voor een flinke brand aan de Prof. Mekelstraat in Zwijndrecht.

Getuigen zagen dat een vuurpijl via het dakraam de woning binnen vloog en op de zolderverdieping ontplofte. Hierdoor ontstond een fikse brand in de woning van de 89 jarige bewoonster.

De brandweer had het uitslaande vuur snel onder controle.

De vrouw is opgevangen door familie.