Duurzaamheidsmarkt in winkelcentrum WalburgZWIJNDRECHT - Op zaterdag 13 oktober 2018 opende wethouder Jacqueline van Dongen in winkelcentrum Walburg een duurzaamheidsmarkt. Op de markt, in het voormalig pand van de Kijkshop, werd informatie gepresenteerd over zonne-energie, hergebruik van afval, natuurbehoud, groene daken, natuur- en milieueducatie en meer. Wethouder Van Dongen van de gemeente Zwijndrecht deelde met enkele anderen appel- en perenbomen uit. Gedurende de middags konden bezoekers in gesprek gaan met wethouder over duurzaamheid. De dag werd georganiseerd door de Stichting Natuur en Landschap Zwijndrechtse Waard organiseert en de gemeente Zwijndrecht. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

ZWIJNDRECHT – Op zaterdag 13 oktober 2018 opende wethouder Jacqueline van Dongen in winkelcentrum Walburg een duurzaamheidsmarkt.

Op de markt, in het voormalig pand van de Kijkshop, werd informatie gepresenteerd over zonne-energie, hergebruik van afval, natuurbehoud, groene daken, natuur- en milieueducatie en meer.
Wethouder Van Dongen van de gemeente Zwijndrecht deelde met enkele anderen appel- en perenbomen uit.

Gedurende de middag konden bezoekers in gesprek gaan met wethouder over duurzaamheid.

De dag werd georganiseerd door Stichting Natuur en Landschap Zwijndrechtse Waard en de gemeente Zwijndrecht.