Bolderloop 2018SLIEDRECHT - Op zaterdagmorgen 10 november 2018 startte op het terrein van de Merwebolder de Bolderloop 2018. De Bolderloop is een jaarlijks terugkeren evenement van zes tot tien kilometer binnen het terrein van de Merwebolder, die georganiseerd wordt door Trimclub ABC. De opbrengst van de trimloop is bestemd voor de aankoop van fitness- en krachtrainingsapparatuur voor mensen met een verstandelijke beperking. Het ligt in de bedoeling dit jaar van de opbrengst een horizontale klimmuur te realiseren waarmee horizontaal geklommen kan worden. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

Geachte redactie,

SLIEDRECHT – Op zaterdagmorgen 10 november 2018 startte op het terrein van de Merwebolder de Bolderloop 2018.

De Bolderloop is een jaarlijks terugkeren evenement van zes tot tien kilometer binnen het terrein van de Merwebolder, die georganiseerd wordt door Trimclub ABC.

De opbrengst van de trimloop is bestemd voor de aankoop van fitness- en krachtrainingsapparatuur voor mensen met een verstandelijke beperking.

Het ligt in de bedoeling dit jaar van de opbrengst een horizontale klimmuur te realiseren waarmee horizontaal geklommen kan worden.