BolderbraderieSLIEDRECHT – Op zaterdag 16 juni 2018 organiseerde SamenvoorSliedrecht en zorgorganisatie ASVZ in de vijver voor de Merwebolder en opblaasbotenrace. De race vond plaats tijdens de Bolderbraderie op het terrein van de Merwebolder. Tijdens het jaarlijks terugkerend evenement moesten de deelnemers al peddelende de snelste tijd zien neer te zetten. Op de Boldermarkt stonden overal kramen en waren er verschillende podia, waar onder andere zangeres Samantha Steenwijk optrad, die in het verleden in de finale van The Voice of Holland een duet met Gerard Joling zong. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

SLIEDRECHT – Op zaterdag 16 juni 2018 organiseerde SamenvoorSliedrecht en zorgorganisatie ASVZ in de vijver voor de Merwebolder en opblaasbotenrace. De race vond plaats tijdens de Bolderbraderie op het terrein van de Merwebolder. Tijdens het jaarlijks terugkerend evenement moesten de deelnemers al peddelende de snelste tijd zien neer te zetten.
Op de Boldermarkt stonden overal kramen en waren er verschillende podia, waar onder andere zangeres Samantha Steenwijk optrad, die in het verleden in de finale van The Voice of Holland een duet met Gerard Joling zong.