Auto in de brand bij tankstation Total aan de S.M.Hugo van Gijnweg in Dordrecht.DORDRECHT - Op zondag 6 oktober 2019 om 10.24 uur werd de brandweer van Dordrecht met spoed opgeroepen voor een auto in de brand bij tankstation Total aan de S.M.Hugo van Gijnweg. Een omstander twijfelde niet en pakte gelijk brandblussers van de Total die buiten in een rek liggen en bluste de brand. De auto begon ineens plots te roken en de bestuurster zette de auto snel aan de kant. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op zondag 6 oktober 2019 om 10.24 uur werd de brandweer van Dordrecht met spoed opgeroepen voor een auto in de brand bij tankstation Total aan de S.M.Hugo van Gijnweg.
Een omstander twijfelde niet en pakte gelijk brandblussers van de Total die buiten in een rek liggen en bluste de brand.
De auto begon ineens plots te roken en de bestuurster zette de auto snel aan de kant.