Afgelaste kerstmarkt in Dordrecht met veel toeristen.Afgelaste kerstmarkt in Dordrecht met veel toeristen. DORDRECHT - Op zaterdag 14 december 2019 kwamen er ondanks dat de kerstmarkt in Dordrecht was afgelast toch veel toeristen met bussen aan. De kerstmarkt is afgelast vanwege de slecht weersvoorspelling. De weekmarkt staat er wel maar die hebben speciale ankerplaatsen om hun kraam vast te zetten. Veel toeristen gingen toch een rondje maken langs de lege kraampjes. Ook hulpdiensten , het Rode Kruis en andere organisaties waren gewoon aanwezig. Ondanks dat de kerstmarkt is afgelast zijn we toch aanwezig , er zijn veel bezoekers in de stad dus willen we er voor die mensen zijn mocht het nodig zijn vertelt Bram Zijderveld van het Rode Kruis. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op zaterdag 14 december 2019 kwamen er ondanks dat de kerstmarkt in Dordrecht was afgelast toch veel toeristen met bussen aan.
De kerstmarkt is afgelast vanwege de slecht weersvoorspelling.
De weekmarkt staat er wel maar die hebben speciale ankerplaatsen om hun kraam vast te zetten.
Veel toeristen gingen toch een rondje maken langs de lege kraampjes.
Ook hulpdiensten , het Rode Kruis en andere organisaties waren gewoon aanwezig.
Ondanks dat de kerstmarkt is afgelast zijn we toch aanwezig , er zijn veel bezoekers in de stad dus willen we er voor die mensen zijn mocht het nodig zijn vertelt Bram Zijderveld van het Rode Kruis.