40 ste editie van het kindervakantiespektakel De Speel-in van start in Hardinxveld-Giessendam.HARDINXVELD-GIESENDAM - Op donderdag 16 augustus 2018 ging de 40 ste editie van het kindervakantiespektakel De Speel-in van start in sporthal de Wielewaal in Hardinxveld-Giessendam. De eerste dag was al goed voor meer dan 700 kinderen die de hele dag konden genieten van veel activiteiten en speelplezier. De hele week is het feest in sporthal de Wielewaal waar kinderen voor 2,50 euro een dagkaart kunnen kopen of een weekbandje voor tien euro. De Speel-In is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 13 jaar. Omdat het dit jaar de 40 ste Speel-In is, heeft de organisatie geprobeerd om echt voor iedereen iets te organiseren. Op woensdag 22 augustus is het daarom Kleuterdag. Op deze dag zijn kinderen van 4 en 5 jaar ook welkom naast de reguliere leeftijd van 6 t/m 13 jaar. Begeleiding voor uw kleuter is verplicht. Er zullen verschillende activiteiten speciaal zijn afgestemd op deze allerjongste Speel-In-bezoekertjes. Op vrijdag 24 augustus organiseert de Speel-In ter ere van haar 40 ste verjaardag de Slide-In voor alle inwoners van Hardinxveld-Giessendam. De Slide-In is een van de grootste waterglijbanen in Nederland en is nog maar op twee andere plekken in Nederland opgezet. Vanaf de Rabobank tot aan cafetaria Wielwijk aan de Wieling in Hardinxveld-Giessendam kan er worden gegleden met een opblaaskrokodil, luchtbedje of zwemband. Inmiddels zijn alle kaarten die voor de Slide-in beschikbaar waren uitverkocht. De Speel-in is van 16 t/m 22 augustus 2018. Voor meer informatie kijk dan op http://www.speelin.nl Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

HARDINXVELD-GIESENDAM – Op donderdag 16 augustus 2018 ging de 40 ste editie van het kindervakantiespektakel De Speel-in van start in sporthal de Wielewaal in Hardinxveld-Giessendam.
De eerste dag was al goed voor meer dan 700 kinderen die de hele dag konden genieten van veel activiteiten en speelplezier.

Ook kan er flink gesloopt worden van oude apparatuur en aan het einde mogen de kinderen zelfs een echte auto slopen , en met de kinderen die de hele week aanwezig zijn word er een waar huttendorp getimmerd waar eind van de week een prijs mee valt te verdienen.

De hele week is het feest in sporthal de Wielewaal waar kinderen voor 2,50 euro een dagkaart kunnen kopen of een weekbandje voor tien euro.
De Speel-In is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 13 jaar.
Omdat het dit jaar de 40 ste Speel-In is, heeft de organisatie geprobeerd om echt voor iedereen iets te organiseren.

Op woensdag 22 augustus is het daarom Kleuterdag.
Op deze dag zijn kinderen van 4 en 5 jaar ook welkom naast de reguliere leeftijd van 6 t/m 13 jaar. Begeleiding voor uw kleuter is verplicht.
Er zullen verschillende activiteiten speciaal zijn afgestemd op deze allerjongste Speel-In-bezoekertjes.

Op vrijdag 24 augustus organiseert de Speel-In ter ere van haar 40 ste verjaardag de Slide-In voor alle inwoners van Hardinxveld-Giessendam.
De Slide-In is een van de grootste waterglijbanen in Nederland en is nog maar op twee andere plekken in Nederland opgezet.
Vanaf de Rabobank tot aan cafetaria Wielwijk aan de Wieling in Hardinxveld-Giessendam kan er worden gegleden met een opblaaskrokodil, luchtbedje of zwemband.
Inmiddels zijn alle kaarten die voor de Slide-in beschikbaar waren uitverkocht.

De Speel-in is van 16 t/m 22 augustus 2018.
Voor meer informatie kijk dan op www.speelin.nl