Interculturele maaltijd in Pand33 in SliedrechtInterculturele maaltijd in Pand33 SLIEDRECHT - Op donderdag 18 juli 2019 kwamen Nederlanders en Nieuwe Nederlanders samen voor een Interculturele thema maaltijd in Pand33. Voor de maaltijd, die onder leiding stond van dominee Gerard Vrooland, was Klaas Blokland van de politie met zijn echtgenote te gast en verraste de gasten met een heerlijke pan soep met stokbrood. Gedurende de maaltijd vertelde Klaas Blokland het een en ander op de politie, die nog steeds de vriend is van alle Nederlanders. Tijdens de tafelgespreken vertelde ook de Nieuwe Nederlanders over hoe het in hun land ging over bijvoorbeeld het gebruik van alcohol en wat wel en niet aan bod kwam in de inburgeringscursus, die ze gedaan hadden. Het was een mooi avond met wederzijds respect. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK
SLIEDRECHT – Op donderdag 18 juli 2019 kwamen Nederlanders en Nieuwe Nederlanders samen voor een Interculturele thema maaltijd in Pand33 aan de Kerkbuurt in Sliedrecht.
Voor de maaltijd, die onder leiding stond van dominee Gerard Vrooland, was Klaas Blokland van de Sliedrechtse politie met zijn echtgenote te gast en verraste de deelnemers met een heerlijke pan soep met stokbrood.
Gedurende de maaltijd vertelde Klaas Blokland het een en ander op de politie, die nog steeds de vriend is van alle Nederlanders.
Tijdens de tafelgespreken vertelde ook de Nieuwe Nederlanders over hoe het in hun land ging over bijvoorbeeld het gebruik van alcohol en drugs en wat daarvan wel en niet aan bod kwam gedurende de inburgeringscursus, die ze allemaal gedaan hadden.
Het was een mooie avond met wederzijds respect.
Voor meer info: www.pand33.nl