Zwijndrechts college in actie voor NLdoet.ZWIJNDRECHT – Op vrijdag 9 maart 2018 melde wethouder Robert Kreukniet zich bij hockeyclub Derby aan de Middellijn in het kader van NLdoet.De wethouder kreeg verschillende klussen te doen bij de vereniging, zoals werkzaamheden op het veld met de tractor, hooibalen in een afvalcontainer gooien en de reclameborden langs het veld schoonmaker.Niet alleen wethouders Kreukniet is actief voor NLdoet. Ook de wethouders Jolande de Witte en Jacqueline van Dongen geven hun inzet bij de Lichtkring en het Badhuis.Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart samen met duizenden organisaties in het land NLdoet en vraagt op die manier aandacht voor het vrijwilligerswerk door iedereen uit te nodigen om zich aan te melden voor een klus. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie.EB/ETIENNE BUSINK

ZWIJNDRECHT – Op vrijdag 9 maart 2018 melde wethouder Robert Kreukniet zich bij hockeyclub Derby aan de Middellijn in het kader van NLdoet.

De wethouder kreeg verschillende klussen te doen bij de vereniging, zoals werkzaamheden op het veld met de tractor, hooibalen in een afvalcontainer gooien en de reclameborden langs het veld schoonmaker.

Niet alleen wethouders Kreukniet is actief voor NLdoet. Ook de wethouders Jolande de Witte en Jacqueline van Dongen geven hun inzet bij de Lichtkring en het Badhuis.

Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart samen met duizenden organisaties in het land NLdoet en vraagt op die manier aandacht voor het vrijwilligerswerk door iedereen uit te nodigen om zich aan te melden voor een klus.