braderie drechtwerk

DORDRECHT – Op zaterdag 3 juni is er aan de Kamerlingh Onnesweg 1 in Dordrecht tussen 10.00 – 15.00 uur een grote Rommelmarkt. De markt kent nu haar 20 ste editie. Het belooft een fantastisch evenement te worden. Kramen met 2 de hands spullen, antiek en curiosa zijn te vinden op de parkeerterreinen van Drechtwerk.

Op deze markt is er voor iedereen wat te vinden.  Zo zijn er ook leuke kinderattracties o.a. de clown Zassie / ballon vouwer zal er optreden. De kinderen kunnen zich laten schminken door Nathalie van Pictures On Your Skin. Daarnaast wordt er, bij goed weer, tijdens een “happy hour” gratis ijs voor de kinderen uitgedeeld.

Zoals ieder jaar zal er ook dit keer live muziek zijn. Het zangduo Fifty Fifty zorgt deze dag voor een vrolijke muzikale noot. Het bedrijfsrestaurant van Drechtwerk is speciaal voor deze rommelmarkt open. Dus voor een drankje en een hapje hoef je het terrein niet af.

Elk jaar wordt er een thema gekoppeld aan de markt. Dit jaar is voor het thema natuurbehoud gekozen. Tijdens de markt zullen gratis zakjes bloemenzaad uitgedeeld worden. Dit bloemenzaad groeit uit tot bloemen geliefd bij insecten met name de bijtjes. Het motto is dan ook: “ligt een tegel en maak een bij blij”.

De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom.