Wethouders geven startsein voor de nieuwe Wijkhopper.DORDRECHT / PAPENDRECHT - Op maandag 15 april 2019 werd om 9.00 uur door de wethouders Peter Heijkoop (Dordrecht) en Pieter Paans (Papendrecht) het startsein gegeven van de lancering van de nieuwe Wijkhopper. De lancering vond plaats bij het kantoor van Stroomlijn aan de Spuiboulevard in Dordrecht. Na de succesvolle pilot met de Wijkhopper in 2018 is het idee ontstaan om deze manier van reizen en vervoeren ook in de rest van de Drechtsteden te introduceren. Stroomlijn heeft de wens om binnen 2 jaar de Wijkhopper in alle Drechtsteden te laten rijden en als doel om dit begin 2020 al te realiseren. Vandaag werd gestart met de introductie van de Wijkhopper in Dordrecht (wijk Sterrenburg) en een groot deel van Papendrecht. Vervolgens vindt de invoering van de Wijkhopper in de overige Drechtsteden gefaseerd plaats. Beide wethouders deden na de opening een ritje in de nieuwe elektrische Wijkhopper. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT / PAPENDRECHT – Op maandag 15 april 2019 werd om 9.00 uur door de wethouders Peter Heijkoop (Dordrecht) en Pieter Paans (Papendrecht) het startsein gegeven van de lancering van de nieuwe Wijkhopper.
De lancering vond plaats bij het kantoor van Stroomlijn aan de Spuiboulevard in Dordrecht.
Na de succesvolle pilot met de Wijkhopper in 2018 is het idee ontstaan om deze manier van reizen en vervoeren ook in de rest van de Drechtsteden te introduceren.
Stroomlijn heeft de wens om binnen 2 jaar de Wijkhopper in alle Drechtsteden te laten rijden en als doel om dit begin 2020 al te realiseren.
Vandaag werd gestart met de introductie van de Wijkhopper in Dordrecht (wijk Sterrenburg) en een groot deel van Papendrecht.
Vervolgens vindt de invoering van de Wijkhopper in de overige Drechtsteden gefaseerd plaats.
Beide wethouders deden na de opening een ritje in de nieuwe elektrische Wijkhopper.