Wethouder Ton Spek vereert met profielzuiger Dejima in spreekkamer bij de gemeente Sliedrecht.SLIEDRECHT - Op dinsdag 23 juli 2019 heeft Ton Spek wethouder van Sliedrecht een schaalmodel van de profielzuiger Dejima van het Nationaal Baggermuseum officieel ontvangen. In het gemeentehuis van Sliedrecht staat ook een schaalmodel van het museum in bruikleen. Ton Spek had een lege nis op zijn spreekkamer op het gemeentehuis en kwam op het idee om daar ook een schaalmodel neer te zetten dus deed hij een verzoek bij het museum en die wilde hem wel een schaalmodel lenen. Ton Spek voelde zich vereert en was enorm blij met zoiets moois. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

.SLIEDRECHT – Op dinsdag 23 juli 2019 heeft Ton Spek wethouder van Sliedrecht een schaalmodel van de profielzuiger Dejima van het Nationaal Baggermuseum officieel ontvangen.
In het gemeentehuis van Sliedrecht staat ook een schaalmodel van het museum in bruikleen.
Ton Spek had een lege nis op zijn spreekkamer op het gemeentehuis en kwam op het idee om daar ook een schaalmodel neer te zetten dus deed hij een verzoek bij het museum en die wilde hem wel een schaalmodel lenen.
Ton Spek voelde zich vereerd en was enorm blij met zoiets moois.