Wethouder Heijkoop schrijft kaart in winkel Juffrouw PollewopWethouder Heijkoop schrijft kaart in winkel Juffrouw Pollewop DORDRECHT - Op dinsdag 14 mei 2019 schreef wethouder Peter Heijkoop een kaart aan een bewoonster van een Dordt verzorgingshuis in de winkel van Juffrouw Pollewop aan de Voorstraat. De wethouder mocht uit een stapel kaarten een kaart uitzoeken. Daarna naam hij de tijd een persoonlijke boodschap op de kaart te schrijven. In de winkel van Juffrouw Pollewop mogen klanten een kaart schrijven aan een eenzame oudere. Zij werken daarbij samen met verschillende zorgcentra in Dordrecht. Het is hun bedoeling ruim 100 kaarten te versturen. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK
DORDRECHT – Op dinsdag 14 mei 2019 schreef wethouder Peter Heijkoop een kaart aan een bewoonster van een Dordt verzorgingshuis in de winkel van Juffrouw Pollewop aan de Voorstraat.
De wethouder mocht uit een stapel kaarten een kaart uitzoeken. Daarna naam hij de tijd een persoonlijke boodschap op de kaart te schrijven.
In de winkel van Juffrouw Pollewop mogen klanten een kaart schrijven aan een eenzame oudere. Zij werken daarbij samen met verschillende zorgcentra in Dordrecht.
Het is hun bedoeling ruim 100 kaarten te versturen.