Waterleiding kapot in woonhuis aan de Merelstraat in Papendrecht.PAPENDRECHT - Op maandag 29 april 2019 werd de brandweer van Papendrecht opgeroepen voor een wateroverlast melding. De bewoonster van het huis wilde een trapje uit de voorraadkelder pakken toen ze per ongeluk tegen de hoofdkraan stootte ,waardoor de hoofdkraan begon te spuiten. Gelukkig kon de brandweer en kraan dicht draaien. In de kelder stond een flinke plas met water. De brandweer zoog voor een groot deel de kelder weer leeg. Een loodgieter zal de kraan weer moeten repareren, Voor de bewoonster was het wel even schrikken , maar gelukkig bleef ze er nuchter onder, Als hard het veel regent staat er ook wel eens water in alleen niet zo veel als nu vertelde de bewoonster. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

PAPENDRECHT – Op maandag 29 april 2019 werd de brandweer van Papendrecht opgeroepen voor een wateroverlast melding.
De bewoonster van het huis wilde een trapje uit de voorraadkelder pakken toen ze per ongeluk tegen de hoofdkraan stootte ,waardoor de hoofdkraan begon te spuiten.
Gelukkig kon de brandweer de kraan dicht draaien.
In de kelder stond een flinke plas met water.
De brandweer zoog voor een groot deel de kelder weer leeg.
Een loodgieter zal de kraan weer moeten repareren,
Voor de bewoonster was het wel even schrikken , maar gelukkig bleef ze er nuchter onder, Als het hard en veel regent staat er ook wel eens water in, alleen niet zo veel als nu vertelde de bewoonster.