Vuurwapen, geld en drugs aangetroffen in een woningGorinchem – De politie heeft op 18 februari 2021 een 35-jarige man en een 34-jarige vrouw uit Gorinchem in een woning aan het Schrijverslaantje aangehouden. De politie had informatie binnengekregen dat in de woning mogelijk wapens of drugs aanwezig zouden zijn. Dat bleek zo te zijn: in het huis vonden agenten een vuurwapen, munitie, voor enkele duizenden euro’s aan bankbiljetten en een kleine hoeveelheid harddrugs. Beide verdachten werden ingerekend en zitten sindsdien vast. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK
Gorinchem – De politie heeft op 18 februari 2021 een 35-jarige man en een 34-jarige vrouw uit Gorinchem in een woning aan het Schrijverslaantje aangehouden.

De politie had informatie binnengekregen dat in de woning mogelijk wapens of drugs aanwezig zouden zijn. Dat bleek zo te zijn: in het huis vonden agenten een vuurwapen, munitie, voor enkele duizenden euro’s aan bankbiljetten en een kleine hoeveelheid harddrugs. Beide verdachten werden ingerekend en zitten sindsdien vast.