Vrachtwagen verliest trailer aan de Provincialeweg in Dordrecht.DORDRECHT - Op woensdag 26 februari 2020 heeft een chauffeur van een vrachtwagen zijn trailer aan de Provincialeweg in Dordrecht verloren. De vrachtwagen kwam net vanaf de rondweg N3 en wilde links af , toen schoot ineens zijn trailer los. De trailer stond midden op een kruising en blokkeerde de weg. Een buschauffeur dacht slim te wezen en wilde met zijn stadsbus vol passagiers door de middenberm , helaas was de middenberm zacht en kwam de bus vast te zitten. De passagiers zijn overgestapt naar een andere bus. Een berger heeft de bus los moeten trekken. De trailer die iets verderop de weg blokkeerde werd door een andere berger opgetild zodat de trailer weer aan de truck kon worden vast gemaakt. Omdat de koppeling niet deugde werd er voorzichtig naar een parkeerterrein gereden waar de chauffeur eerst de nodige reparaties moest uitvoeren voor hij weer verder kon. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op woensdag 26 februari 2020 heeft een chauffeur van een vrachtwagen zijn trailer aan de Provincialeweg in Dordrecht verloren.

De vrachtwagen kwam net vanaf de rondweg N3 en wilde links af , toen schoot ineens zijn trailer los.

De trailer stond midden op een kruising en blokkeerde de weg.

Een buschauffeur dacht slim te wezen en wilde met zijn stadsbus vol passagiers door de middenberm , helaas was de middenberm zacht en kwam de bus vast te zitten.

De passagiers zijn overgestapt naar een andere bus.

Een berger heeft de bus los moeten trekken.

 

De trailer die iets verderop de weg blokkeerde werd door een andere berger opgetild zodat de trailer weer aan de truck kon worden vast gemaakt.

Omdat de koppeling niet deugde werd er voorzichtig naar een parkeerterrein gereden waar de chauffeur eerst de nodige reparaties moest uitvoeren voor hij weer verder kon.