Voorstraat-Noord Festival in binnenstad van Dordrecht.DORDRECHT - Op zaterdag 8 september 2018 werd er op de Voorstraat-Noord in Dordrecht het Voorstraat-Noord festival gehouden. Er stonden diverse kraampjes met Kunstenaars, muzikanten en creatievelingen en er waren 4 podia met live muziek ook waren er diverse activiteiten voor jong en oud , zo kon er worden gereden op een Rodeostier en kon er geworsteld worden in Sumoworstelaarspakken. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op zaterdag 8 september 2018 werd er op de Voorstraat-Noord in Dordrecht het Voorstraat-Noord festival gehouden.
Er stonden diverse kraampjes met Kunstenaars, muzikanten en creatievelingen en er waren 4 podia met live muziek ook waren er diverse activiteiten voor jong en oud , zo kon er worden gereden op een Rodeostier en kon er geworsteld worden in Sumoworstelaarspakken.