Verlichtingsweek molencomplex Werelderfgoed Kinderdijk.KINDERDIJK - Op maandagavond 3 september 2018 was de eerste avond van de verlichtingsweek in Kinderdijk. Deze speciale verlichtingsweek waarin de molens van het wereldberoemde molencomplex Kinderdijk ’s avonds in de schijnwerpers wordt gezet. De verlichting van het molencomplex van Werelderfgoed Kinderdijk zorgt voor een schitterend schouwspel, dat voor veel fotografen een dankbaar object vormt. De historische poldermolens zijn te zien vanaf het vrij toegankelijke fiets- en wandelpad dat dwars door het molengebied loopt. Een wandeling door het molengebied is gratis. Het bezoekerscentrum “Wisboomgemaal” en souvenirwinkel “De Molenhoek” zijn in de avond ook geopend. In het Wisboomgemaal kunnen bezoekers gratis de Multi-screenfilm van Kinderdijk kijken. Ook varen er twee rondvaartboten door Kinderdijk waardoor er nog mooiere foto’s vanaf het water kunnen worden gemaakt. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

KINDERDIJK – Op maandagavond 3 september 2018 was de eerste avond van de verlichtingsweek in Kinderdijk.
Deze speciale verlichtingsweek waarin de molens van het wereldberoemde molencomplex Kinderdijk ’s avonds in de schijnwerpers wordt gezet.
De verlichting van het molencomplex van Werelderfgoed Kinderdijk zorgt voor een schitterend schouwspel, dat voor veel fotografen een dankbaar object vormt.
De historische poldermolens zijn te zien vanaf het vrij toegankelijke fiets- en wandelpad dat dwars door het molengebied loopt.
Een wandeling door het molengebied is gratis.
Het bezoekerscentrum “Wisboomgemaal” en souvenirwinkel “De Molenhoek” zijn in de avond ook geopend.
In het Wisboomgemaal kunnen bezoekers gratis de Multi-screenfilm van Kinderdijk kijken.
Ook varen er twee rondvaartboten door Kinderdijk waardoor er nog mooiere foto’s vanaf het water kunnen worden gemaakt.