Uitslaande brand verwoest schuur aan de Pijnenburg in Dordrecht.DORDRECHT - Op zaterdag 26 december 2020 om 7.08 uur werd de brandweer van Dordrecht opgeroepen voor een schuur in de Brand aan de Pijnenburg in Dordrecht. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit de schuur. De bewoners ,die werden gewekt door de buren probeerde nog met een grote brandblusser de brand te bedwingen , maar het vuur was niet te houden. De brandweer had het vuur snel onder controle. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is onbekend. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op zaterdag 26 december 2020 om 7.08 uur werd de brandweer van Dordrecht opgeroepen voor een schuur in de brand aan de Pijnenburg in Dordrecht.
Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit de schuur.
De bewoners ,die werden gewekt door de buren probeerde nog met een grote brandblusser de brand te bedwingen , maar het vuur was niet te houden.
De brandweer had het vuur snel onder controle.
Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is onbekend.