Uitslaande brand verwoest bovenwoning aan de Prins Bernhardstraat in HeerjansdamHeerjansdam - Op mandag 7 juni 2021 werd de brandweer opgeroepen voor een uitslaande brand aan de Prins Prins Bernhardstraat in Heerjansdam. Al snel werd het sein middelbrand gegeven en kwamen korpsen uit Barendrecht en Zwijndrecht de brandweer Heerjansdam assisteren. De felle brand was maar kort, maar verwoeste de bovenwoning. Onderburen en die van de woningen ernaast moesten uit hun woningen en werden door buurtbewoners opgevangen. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

Heerjansdam – Op maandag 7 juni 2021 werd de brandweer opgeroepen voor een uitslaande brand aan de Prins Prins Bernhardstraat in Heerjansdam.
Al snel werd het sein middelbrand gegeven en kwamen korpsen uit Barendrecht en Zwijndrecht de brandweer Heerjansdam assisteren.
De felle brand was maar kort, maar verwoeste de bovenwoning.
Onderburen en die van de woningen ernaast moesten uit hun woningen en werden door buurtbewoners opgevangen.