Uitnodiging: Broodje met de burgemeesterInstallatie Hein van der Loo als burgemeester van Zwijndrecht ZWIJNDRECHT - Op woensdagavond 5 juni 2019 vond tijdens een buitengewone raadsvergadering de installatie tot burgemeester plaats van Hein van der Loo tot burgemeester van de gemeente Zwijndrecht. De bijeenkomst vond plaats in Het Spektakel aan het Norderstedtplein. Tijdens de plechtigheid waren er toespraken van de Commissaris van de Koning, de heer Jaap Smit, burgemeester en voorzitter van de gemeenteraad, de heer Robert Strijk, plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad, de heer Chris Moorman, voorzitter van de vertrouwenscommissie, de heer Evert Jan van de Mheen, voorzitter van de Drechtraad en burgemeester van Dordrecht, de heer Wouter Kolff en de heer Van der Loo zelf. Na afloop was er een receptie waar de gasten de nieuwe burgemeester van Zwijndrecht konden ontmoeten en te feliciteren. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

Sinds woensdag 5 juni 2019 is Hein van der Loo de nieuwe burgemeester van Zwijndrecht en kijkt er naar uit om kennis te maken met inwoners en ondernemers uit zijn gemeente.

Daarom nodigt de burgemeester u uit voor een broodje.

De burgemeester vindt het leuk om u te ontmoeten en kennis te maken.
Ook is hij erg benieuwd wat de gemeente Zwijndrecht zoal te bieden heeft.
Wie kunnen dat nou beter laten zien dan de inwoners, ondernemers en verenigingen zelf?

Bekijk in het filmpje de oproep van de burgemeester om samen een broodje te eten: https://youtu.be/H4eUK_wpJts

Burgemeester Hein van der Loo: “Ik kijk er erg naar uit om de inwoners en ondernemers van Zwijndrecht en Heerjansdam te leren kennen en laat me graag voeden met alles wat deze mooie gemeente te bieden heeft. Mag ik binnenkort met u kennismaken? Dat lijkt me hartstikke leuk!”

Stuur een uitnodiging
De burgemeester schuift met zijn eigen boterhammen graag bij u aan tafel. Dat kan bij u thuis, in de buurt, bij uw vereniging of bedrijf.
Als u ervoor zorgt dat er ook nog 5 andere mensen bij de ‘maaltijd’ aanwezig zijn, komt de burgemeester misschien binnenkort wel bij u langs!

Stuur uw uitnodiging
U kunt uw uitnodiging met als onderwerp ‘een broodje met de burgemeester‘ voor 15 juli 2019 sturen naar:
E-mail: CI.Sanawi@zwijndrecht.nl 

Een kaartje sturen kan ook:
Gemeente Zwijndrecht
‘Broodje met de burgemeester’
t.a.v. burgemeester Hein van der Loo
Postbus 15, 3330 AA, Zwijndrecht

Geef in uw uitnodiging duidelijk aan waarom u de burgemeester uitnodigt en welke mensen hierbij aanwezig zijn.

De gemeente neemt dan contact met u op.