Tweede editie van nachtwandeling voor het hele gezin.ALBLASSERDAM - Op vrijdag 17 januari 2020 werd de tweede editie van Nachtwandeling voor het hele gezin bij het Lammetjeswiel in Alblasserdam gehouden Na het succes van vorig jaar konden leerlingen van de basisscholen ook dit jaar samen met hun ouders een heuse nachtwandeling maken door het Lammetjeswiel. Wilde dieren Het thema dit jaar is ‘wilde dieren’. Alle wandelaars kregen een kaart mee en gingen in groepjes op zoek naar de wilde dieren. Aan het einde van de wandeling wachtte hen een kampvuur om zich aan te warmen en wat lekkers. De nachtwandeling is een van de vijftig activiteiten uit het natuurpaspoort dat alle basisschoolleerlingen in Alblasserdam in oktober 2018 ontvingen. Organisatoren zijn het Alblasserdam Beweeg en Cultuurteam (ABC-team), de Natuur BSO en Scouting Alblasserdam. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

ALBLASSERDAM – Op vrijdag 17 januari 2020 werd de tweede editie van Nachtwandeling voor het hele gezin bij het Lammetjeswiel in Alblasserdam gehouden Na het succes van vorig jaar konden leerlingen van de basisscholen ook dit jaar samen met hun ouders een heuse nachtwandeling maken door het Lammetjeswiel.

Wilde dieren

Het thema dit jaar is ‘wilde dieren’. Alle wandelaars kregen een kaart mee en gingen in groepjes op zoek naar de wilde dieren. Aan het einde van de wandeling wachtte hen een kampvuur om zich aan te warmen en wat lekkers. De nachtwandeling is een van de vijftig activiteiten uit het natuurpaspoort dat alle basisschoolleerlingen in Alblasserdam in oktober 2018 ontvingen. Organisatoren zijn het Alblasserdam Beweeg en Cultuurteam (ABC-team), de Natuur BSO en Scouting Alblasserdam.