Twee mannen met vuurwapens overvallen slachtoffer van horloge

Dordrecht – Aan de Loudonstraat in Dordrecht heeft op 17 januari rond 00:00 uur een gewapende beroving plaatsgevonden. De politie is op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over het incident of weten wie de vermoedelijke daders zijn.

logo vest
Een 21-jarige man uit Dordrecht is onder bedreiging van een vuurwapen beroofd door twee verdachten. Dit gebeurde nadat hij zijn auto parkeerde in de buurt van zijn woning aan de Loudonstraat. Onderweg naar zijn woning, 20 meter verderop, werd hij gestopt door twee mannen. Eén van de twee mannen had een vuurwapen. De mannen omsingelden het slachtoffer en gaven aan dat hij zijn horloge moest inleveren.

Het slachtoffer leverde zijn horloge in, waarna hij zijn kans zag het vuurwapen van de verdachte af te pakken. Hierdoor ontstond enige worsteling, waardoor het slachtoffer een aantal klappen heeft moeten incasseren. Het slachtoffer heeft zijn vader om hulp geroepen, waarna de verdachten op de vlucht sloegen via de Visserstraat richting de Troelstraweg. Het vuurwapen is veiliggesteld en de politie is op zoek naar de vermoedelijke daders.

Signalement

Van de verdachten is het volgende signalement bekend:

Verdachte 1:

blanke man
ongeveer 1.70m lang
rond de 20 jaar oud
slank postuur
helemaal in het zwart gekleed
zwarte handschoenen
zwarte bivakmuts
in het bezit van een vuurwapen

Verdachte 2:

blanke man
ongeveer 1.80m lang
rond de 20 jaar oud
slank postuur
helemaal in het zwart gekleed
zwarte handschoenen
zwarte bivakmuts

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over deze beroving. Mogelijk heeft u wat gehoord of iets opvallends gezien. Alle informatie is welkom. Bel 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Mocht u beeldmateriaal hebben, dan wordt u vriendelijk verzocht dit via het tipformulier ter beschikking stellen van de politie.