Stormschade basisschool Tandem in ZwijndrechtStormschade basisschool Tandem in Zwijndrecht ZWIJNDRECHT - Op zaterdagmiddag 9 februari 2019 raakte door de storm een stuk van het dak los bij basisschool Tandem aan de Hoendersekade in Zwijndrecht. De brandweer rukte met twee wagens, waaronder een ladderwagen, uit naar de school en verwijderde het losgeraakte stuk dak, dat aan de zijkant van de school over de dakrand naar beneden hing en bracht het naar beneden. Intussen had de politie een deel van de straat afgezet voor verkeer. Zover bekend heeft het los geslagen stuk van circa twee meter lengte geen verdere schade aangericht. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK
ZWIJNDRECHT – Op zaterdagmiddag 9 februari 2019 raakte door de storm een stuk van het dak los bij basisschool Tandem aan de Hoendersekade in Zwijndrecht.
De brandweer rukte met twee wagens, waaronder een ladderwagen, uit naar de school en verwijderde het losgeraakte stuk dak, dat aan de zijkant van de school over de dakrand naar beneden hing en bracht het naar beneden.
Intussen had de politie een deel van de straat afgezet voor verkeer.
Zover bekend heeft het los geslagen stuk van circa twee meter lengte geen verdere schade aangericht.