Stadsgesprek: The Passion voor dummiesStadsgesprek: The Passion voor dummies DORDRECHT - Op woensdagavond 10 april 2019 werd in Café Americain, op initiatief van de Bibliotheek AanZet, in de Stadsbibliotheek het Stadsgesprek: The Passion for Dummies georganiseerd, waarbij vertegenwoordigers uit verschillende religieuze en niet-religieuze richtingen hun standpunten ten gehore brachten. Hierna werden de bezoekers van de avond onderverdeeld in groepjes van twee personen voor een zogenaamde 'speeddate', waarbij vragen als: 'Wat doe jij tijdens The Passion, wat betekent Pasen voor jou en ken je mensen die eenzaamheid zijn' aan de orde kwamen. De gespreksleider van de avond was Ben Corino van RTV-Dordrecht.Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op woensdagavond 10 april 2019 werd in Café Americain, op initiatief van de Bibliotheek AanZet, in de Stadsbibliotheek het Stadsgesprek: The Passion for Dummies georganiseerd, waarbij vertegenwoordigers uit verschillende religieuze en niet-religieuze richtingen hun standpunten ten gehore brachten.
Hierna werden de bezoekers van de avond onderverdeeld in groepjes van twee personen voor een zogenaamde ‘speeddate’, waarbij vragen als: ‘Wat doe jij tijdens The Passion, wat betekent Pasen voor jou en ken je mensen die eenzaamheid zijn’ aan de orde kwamen.
De gespreksleider van de avond was Ben Corino van RTV-Dordrecht.