Spinning marathon bij Sportcity in DordrechtDORDRECHT - Op zondag 13 mei 2018 werd er bij Sportcity aan de Amnesty Internationalweg in Dordrecht flink wat gefietst tijdens de RPM Spinning marathon ten behoeve van het goede doel. Er werd drie uur gefietst. Dit jaar hadden ze gekozen voor een doel dicht bij huis, nl Stichting voor jou. Zij verzorgen voet - en handmassages tijdens de dagbehandeing van oncologie patienten in het ASZ te Dordrecht. Het is algemeen bekend dat aanraking helend en troostend kan zijn en het geeft ontspanning in een vaak stressvolle en moeilijke periode voor mensen. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op zondag 13 mei 2018 werd er bij Sportcity aan de Amnesty Internationalweg in Dordrecht flink wat gefietst tijdens de RPM Spinning marathon ten behoeve van het goede doel.
Er werd drie uur gefietst.
Dit jaar hadden ze gekozen voor een doel dicht bij huis, nl Stichting voor jou. Zij verzorgen voet – en handmassages tijdens de dagbehandeling van oncologie patiënten in het ASZ te Dordrecht.
Het is algemeen bekend dat aanraking helend en troostend kan zijn en het geeft ontspanning in een vaak stressvolle en moeilijke periode voor mensen.