SOL de Watervlinder is SEEFHENDRIK-IDO-AMBACHT -Op woensdag 15 juli om 9.00 uur ontving SOL de Watervlinder het SCHOOL op SEEF Verkeersveiligheidslabel. Wethouder Ralph Lafleur overhandigde het fraaie label aan de school. Het juryrapport Sol De Watervlinder krijgt het maximale aantal punten voor haar inzet van de jury. De school heeft al jaren verkeerseducatie in haar pakket opgenomen en oefent veel met de leerlingen, verkeersouders en hulpouders. De route naar de locatie van groep 7 wordt al fietsend geoefend in groep 6. De ouders zouden nog beter kunnen parkeren, de wijkagent controleert af en toe. Overige knelpunten rondom school en op de schoolthuisroute worden door school en gemeente samen beoordeelt en komende jaren weer waar nodig en mogelijk aangepast. Van harte gefeliciteerd en een school die goed bezig is met SCHOOL op SEEF. SCHOOL op SEEF SCHOOL op SEEF (www.schoolopseef.nl) is het regionale praktische verkeerseducatieprogramma waaraan de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht meedoet en waarbij iedereen een steentje kan bijdragen aan een verkeersveilige regio. Het programma is ontwikkeld door het Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid (ROV) Zuid-Holland in samenwerking met de regio Drechtsteden en de gemeente. Deelname aan SCHOOL op SEEF is kosteloos voor scholen in Hendrik-Ido-Ambacht. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

HENDRIK-IDO-AMBACHT -Op woensdag 15 juli om 9.00 uur ontving SOL de Watervlinder het SCHOOL op SEEF Verkeersveiligheidslabel. Wethouder Ralph Lafleur overhandigde het fraaie label aan de school.

Het juryrapport

Sol De Watervlinder krijgt het maximale aantal punten voor haar inzet van de jury. De school heeft al jaren verkeerseducatie in haar pakket opgenomen en oefent veel met de leerlingen, verkeersouders en hulpouders. De route naar de locatie van groep 7 wordt al fietsend geoefend in groep 6. De ouders zouden nog beter kunnen parkeren, de wijkagent controleert af en toe. Overige knelpunten rondom school en op de schoolthuisroute worden door school en gemeente samen beoordeelt en komende jaren weer waar nodig en mogelijk aangepast. Van harte gefeliciteerd en een school die goed bezig is met SCHOOL op SEEF.

SCHOOL op SEEF

SCHOOL op SEEF (www.schoolopseef.nl) is het regionale praktische verkeerseducatieprogramma waaraan de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht meedoet en waarbij iedereen een steentje kan bijdragen aan een verkeersveilige regio. Het programma is ontwikkeld door het Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid (ROV) Zuid-Holland in samenwerking met de regio Drechtsteden en de gemeente.  Deelname aan SCHOOL op SEEF is kosteloos voor scholen in Hendrik-Ido-Ambacht.