Slachtoffer overleden na bootongeval in Dordrecht.DORDRECHT - Op maandag 22 juli 2019 zijn twee personen na een boot ongeluk in de Derde Merwedehaven in Dordrecht in zorgwekkende toestand met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Het ongeluk gebeurde rond 15.30 uur, waarna 3 duikteams, diverse ambulances , 2 traumahelikopters ,een politiehelikopter de Reddingsbrigade en een boot van de politie en Rijkswaterstaat werden opgeroepen om bijstand te verlenen bij het ongeval. Aanvankelijk werd er gedacht dat er meer dan twee opvarende waren en de hulpdiensten startte een grote zoektocht die na een uur werd gestaakt toen de hulpdiensten te horen kregen dat het maar om twee opvarende uiteindelijk ging. De politie heeft het bootje op een trailer geladen en meegenomen voor onderzoek naar het politiebureau. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

DORDRECHT – Op maandag 22 juli 2019 zijn twee personen na een bootongeval in de Derde Merwedehaven in Dordrecht in zorgwekkende toestand met spoed naar een ziekenhuis gebracht.
Een van de slachtoffers een vrouw uit Papendrecht overleed later op de avond aan haar verwondingen.

Het ongeluk gebeurde rond 15.30 uur, waarna 3 duikteams, diverse ambulances , 2 traumahelikopters ,een politiehelikopter de Reddingsbrigade en een boot van de politie en Rijkswaterstaat werden opgeroepen om bijstand te verlenen bij het ongeval.

Aanvankelijk werd er gedacht dat er meer dan twee opvarende waren en de hulpdiensten startte een grote zoektocht die na een uur werd gestaakt toen de hulpdiensten te horen kregen dat het maar om twee opvarende uiteindelijk ging.

De politie heeft het bootje op een trailer geladen en meegenomen voor onderzoek naar het politiebureau.