Schoonmaak actie Struikelstenen in SliedrechtSchoonmaak actie Struikelstenen in Sliedrecht SLIEDRECHT - Op donderdag 16 mei 2019 werden op verschillende plaatsen door verschillende scholen Struikelstenen schoongemaakt. Een van die plaatsen was bij de steen van Teunis Ceelen aan de Stationsweg voor de woning van nummer 198. Leerlingen uit groep 8 van de Johannes Calvijnschool waren daar naartoe gekomen om de geschiedenis achter de steen te horen en daarna de steen schoon te maken. Bijzondere bijkomstigheid was, dat de bewoonster van nummer 196, de inmiddels 92 jarige mevrouw van Ceelen en schoonzus van Teunis Ceelen, ook even een kijkje kwam nemen bij de plechtige schoonmaak actie. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK
Schoonmaak actie Struikelstenen in  Sliedrecht
SLIEDRECHT – Op donderdag 16 mei 2019 werden op verschillende plaatsen door verschillende scholen Struikelstenen schoongemaakt.
Een van die plaatsen was bij de steen van Teunis Ceelen aan de Stationsweg voor de woning van nummer 198. Leerlingen uit groep 8 van de Johannes Calvijnschool waren daar naartoe gekomen om de geschiedenis achter de steen te horen en daarna de steen schoon te maken.
Bijzondere bijkomstigheid was, dat de bewoonster van nummer 196, de inmiddels 92 jarige mevrouw van Ceelen en schoonzus van Teunis Ceelen, ook even een kijkje kwam nemen bij de plechtige schoonmaak actie.