Samen verkeer veiliger maken met ‘Te gast op het Westeinde in Oud-Alblas’.OUD-ALBLAS / ALBLASSERDAM - Op dinsdagmiddag 19 november 2019 vond de verkeerscampagne ‘Te gast op het Westeinde’ plaats tussen 15.30 uur – 16.45 uur. Tijdens deze actie zetten kinderen, bewoners, politie, waterschap Rivierenland en gemeente Molenlanden zich in voor een veiliger Westeinde. Dit deden zij door deze middag gezamenlijk weggebruikers op een positieve manier bewust te maken van het gewenste rijgedrag. Bewoners en kinderen voelen zich regelmatig onveilig in het verkeer op het Westeinde. De gemeente en waterschap willen samen met bewoners, kinderen, politie en de ‘gasten’ dat gevoel verbeteren. Er werden door inwoners en kinderen een flyer uitgedeeld aan automobilisten. Op de flyer staan onder andere quotes en ervaringen van inwoners die deze middag ook actief zijn bij ‘Te gast op het Westeinde’. De gemeente Molenlanden werkt samen met haar regionale partners op het gebied van verkeersveiligheid: opgave 3 uit de Regionaal Maatschappelijke Agenda (RMA). Hierbij wordt gewerkt volgens het motto: ‘Alblasserwaard-Vijfheerenlanden maak een punt van nul verkeersslachtoffers’. www.maakeenpuntvannul.nl. Deze digitale foto blijft eigendom van FOTOPERSBURO BUSINK. Wij hanteren de voorwaarden van het N.V.F. en N.V.J. Gebruik van deze foto impliceert dat u bekend bent en akkoord gaat met deze voorwaarden bij publicatie. EB/ETIENNE BUSINK

OUD-ALBLAS / ALBLASSERDAM – Op dinsdagmiddag 19 november 2019  vond tussen 15.30 uur – 16.45 uur de verkeerscampagne ‘Te gast op het Westeinde’ plaats..

Tijdens deze actie zetten kinderen, bewoners, politie, waterschap Rivierenland en gemeente Molenlanden zich in voor een veiliger Westeinde.

Dit deden zij door deze middag gezamenlijk weggebruikers op een positieve manier bewust te maken van het gewenste rijgedrag.


Bewoners en kinderen voelen zich regelmatig onveilig in het verkeer op het Westeinde.

De gemeente en waterschap willen samen met bewoners, kinderen, politie en de ‘gasten’ dat gevoel verbeteren.


Er werden door inwoners en kinderen een flyer uitgedeeld aan automobilisten.

Op de flyer staan onder andere quotes en ervaringen van inwoners die deze middag ook actief waren bij ‘Te gast op het Westeinde’.

 

De gemeente Molenlanden werkt samen met haar regionale partners op het gebied van verkeersveiligheid: opgave 3 uit de Regionaal Maatschappelijke Agenda (RMA).
Hierbij wordt gewerkt volgens het motto: ‘Alblasserwaard-Vijfheerenlanden maak een punt van nul verkeersslachtoffers’. www.maakeenpuntvannul.nl.